Citater

Er du på udkig efter plakater med citater? SÅ er du landet det helt rigtige sted. Hos desaGraf har vi et stort udvalg af citat plakater til alle rum. Lige fra de søde, til de inspirerende citater og nå ja, de frække og sjove citat plakater har vi også. :o)

Viser 1–25 af 105 resultater

 

Citater

Citater fortæller en meget personlig historie om en persons holdninger, meninger og livsførelse – derfor er det en nem måde at gøre et sigende citat til en del af indretningen for at skabe en personlig stil. Her på siden kan du se desaGraf’s ynglings citater. Vi finder løbende på flere fede designs.

Har du et bestemt som siger noget om dig? Så laver vi gerne en helt speciel plakat til dig!

 

Vi håber at vi har den helt rigtige Citat plakat til dig.

 

Ramme til din plakat?

Skal din plakat komme ekstra meget til sin ret, så køb en af vores flotte alternetiver til rammer her  

På desaGraf shoppen sælger vi desværre ikke rammer, da chancen for at denne går i stykker i fragetn er for høj! Vi har et lille udvalg af rammer, hvis du selv afhenter dine produkter.

Vi har istedet fundet nogle lækre alternetiver til rammer, som du kan købe på shoppen og få samme oplevelse som ved køb af en ramme.

Skulle du alligevel ønske en rigtig ramme , så bruger vi hos desaGraf de mest brugte plakat formater, så det skulle være nemt at finde den helt rigtige ramme alligevel!

Vi har flere slags designs, så der gerne skulle være lidt for en hver smag om du er til stærke farver eller det mere afdæmpet udtryk. Hver indretning er unik, så find din egen unikke plakat hos desaGraf.

Har du kigget på vores andre kategorier? Nogle gange er det helt rigtige noget andet end man går og tror. Hos desaGraf forhandler vi mange stilarter, så måske gemmer den rigtige plakat sig et sted!

Vil du gøre din plakat ekstra unik? Så tilbyder vi også at lave specialdesigns. du kan læse mere om specialdesigns hvis du går til specialdesigns i menuen. Så finder vi en helt unik løsning om du så er til realisme eller noget mere grafisk eller noget helt 3. Måske er det helt rigtige design der, men farven ikke lige passer til sofapuderne derhjemme, så ændre vi gerne farven mod et lille gebyr for det ekstra arbejde.

Vi håber at vi har den helt rigtige plakat til dig.