Ofte stillede spørgsmål

Produktet

Hvilken type papir printer I på?

Papirtypen afhænger af plakatens visuelle udtryk. Hos desaGraf er vi gode til at se hvilken type papir plakaten tager sig bedst ud i. Vi bruger kun kvalitets Canon papir i henholdsvis 250g glossy photo papir eller 180g mat papir.

Hvordan bliver plakaterne fremstillet?

Hos desaGraf har vi en Canon pro 4000s med 8 store blæk tanke som printer op til 44″ i super kvalitet Her i firmaet kalder vi hende dog Oda Marie og hun er en meget tung og stabil ung dame. Når printet er færdigt bliver det skåret og pakket i kvalitets rør for at sikre at din nye plakat når sikkert frem til dig.

Kan jeg lave en specialbestilling?

Hos desaGraf hjælper vi gerne med din helt egen specielle plakat, så du får noget helt personligt og unikt. Hvis du ønsker en specialbestilling, så skal du tage kontakt på vores mail, som du finder under Kontakt i menuen, så hjælper vi med at finde en pris på din egen plakat. OBS: Hver opmærksom på at din fortrydelsesret på 14 dage ikke gælder specialbestillinger, pengene hæves inden produktion og fortrydelsesretten bortfalder efter produktion. (Vi sender dig naturligvis et eksempel på din ordre inden)

Kan jeg få plakaterne i andre farver?

Naturligvis, der pålægger dog et gebyr for det ekstra arbejde. Se afsnittet om specialbestillinger.

Hvor finder jeg ramme til min plakat?

Hos desaGraf har vi et lille udvalg af rammer, som du kan finde under kategorien “Rammer” som en ekstra bonus indrammer vi plakaten for dig. Vi håber med tiden at kunne udvide vores udvalg af rammer, men har vi ikke en ramme der falder i din smag, så er alle vores plakater i standart mål og nemme og finde rammer til.

Følger der ramme med?

Som udgangspunkt følger der ikke rammer med plakaterne. Dog kan der i visse tilfælde være tilbud hvor der medfølger en ramme. I så fald står det tydeligt på produktsiden. Vi har et lille udvalg af rammer i kategorien “rammer” og som en ekstra bonus indrammer vi plakaten for dig.

Pakker i gaver ind?

Nej, det gør vi desværre ikke. Du kan helt sikkert også gøre det pænere selv end vi kan. 😉

Levering og retur

Hvordan bliver plakaterne pakket og sendt?

Plakaterne bliver sendt i kvalitets emballage så vi er sikre på at din nye plakat når sikkert frem til dig. Vi sender alle vores forsendelser med GLS med Track And Trace, så din pakke ikke går tabt i systemet.

Hvad kan jeg forvente af leveringstid?

Vi bestræber os efter at sende varen inden for 1-7 hverdage. Leveringstiden kan dog være længere hvis produktet ikke er på lager eller det er en bestillingsvare. Hvis du akut skal bruge din plakat til en gave, så prøv at skriv det i en kommentar til orderen, det er ingen garenti, men vi vil prøve at gøre det hurtigst muligt. Vi er desværre ikke herre over postsystemet når varen har forlandt os.

Kan jeg returnere mit køb?

Naturligvis, hvis ikke produktet er lavet specielt til dig har du 14 dages fuld retur ret. Dog skal standen være som du modtog den. desaGraf.dk (Patrick Kudsk) Jyllandsgade 10, st. 4 – 9000 Aalborg Husk at vedlægge retursedlen – den finder du   her

Pakken skal sendes direkte til adressen og ikke til en pakkeboks. Du betaler dog selv for fragtomkostningerne, men hvilken løsning du vælger er helt op til dig. 🙂

Hvad koster fragten?

Fragt med GLS til pakkeshop  koster 50 kroner,  ønsker du at få din plakat direkte hjem, koster det 70kr, men er du heldig køre vi en gang imellem tilbud med gratis fragt, du kan evt følge desagraf på facebook og følge med i vores lækre tilbud.  Pakkerne bliver sendt med ‘Track and Trace’, så du altid kan se hvor langt din plakat er nået.

Kan jeg spore min pakke?

Ja der er ‘Track and Trace’ på alle vores forsendelser. Så længe du taster den korrekte e-mail og det korrekte telefonnummer ind ved checkout, skulle du gerne  modtage en separat mail med informationer om hvordan du kan spore din pakke hele vejen fra den bliver afsendt hos os, til den ender hos dig.

Betaling

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder?

Naturligvis – se under “Levering og retur” her på siden.

Tager I imod kreditkort?

Vi tager en del korttyper. Heriblandt Visa, Visa-dankort mastercard og mobilepay.

Butik

Har i en fysisk butik?

Nej desværre ikke. Vi kører alt fra et privat hjem i Aalborg centrum. Du kan dog være heldig at fange os på messer rundt om i landet. Følg os eventuelt på facebook. Vil du gerne se plakaterne fysisk og er i eller omkring Aalborg, så skriv på vores mail eller ring til os så åbner jeg gerne mit hjem og giver en kop kaffe – jeg kan altid snakke om vores plakater. 😉

Hvornår har I åben?

Telefonen er åben mandag-fredag kl. 14-16. Har du behov for kontakt uden for dette tidsrum, så skriv en mail og vi vil ringe til dig så hurtigt vi kan.