Make a smile velgørenhedskampagne 

Make a smile er en non-profit støttekampagne i samarbejde med børneafdelingen på Aalborg Sygehus og desaGraf plakat shop og overskuddet går direkte til Børneafdelingen.

Tegningerne er lavet af de indlagte børn og deres familie og er derefter produceret i et begrænset nummeret antal af 25 eksemplarer af hver tegning, i størrelsen 50×70. De udvalgte tegninger er blevet lavet af brødrene Clemmensen. Det er Mason på 7 år, Milliam på 5 år og Millads på 3 som har lavet tegningerne. Millads fik i Maj 2019 konstateret leukæmi og er stadig i behandling.
Ved køb af disse plakater hjælper du med at støtte børneafdelingen og børn som Millads og ikke mindst deres familie. 

Hver plakat er trykket i et oplæg på 25 plakater, hvor en af hver er doneret direkte til familien som tak for bidraget af tegningerne og der er doneret et sæt til børneafdelingen, som de har hængende – så der er altså kun 23 af hver i frit salg, så det er med at være hurtig.

Derudover er det lavet ét helt særligt eksemplar af hver som er på auktion hos Odendo, du kan byde på dem her:  

Alle plakater er nummeret. Tak for dit bidrag til Make a smile!

Vi har valgt at kalde denne kampagne make a smile, netop fordi det er vores formål. At være indlagt som barn kan være en hård psykisk oplevelse og vi håber at med denne kampagne kan vi være med til at gøre en forskel og hjælpe afdelingen med at fortsætte deres gode arbejde, omkring de indlagte børn og deres familier.

Make a smile sammen med Milliam, Mason & Millads

Vi ønsker at give en stor tak de sejeste drenge, som har lavet de fine tegninger! De er simpelthen for gode. Familien har en privat indsamling, hvor du kan donere direkte til Millads og resten af familien, som de kan bruge til at skabe nogle dejlige oplevelser som familie. Du kan donere direkte til familien her (DesaGraf har intet med den private indsamling at gøre)

MILLADS

Millads er 3 år og er lillebror til Mason og Milliam. Han fik konstateret leukæmi 1 uge inden han skulle starte i børnehave. Han elsker at lege med flag, balloner og alt der er orange.

Millads er en skøn og livsglad dreng og en rigtig fighter! 

Millads er på trods af alverdens former for behandlinger altid glad for at komme på børneafdelingen, som familien beskriver som den bedste afdeling i verden med massere af hjerterum og tid til det enkelte barn.

Når du køber Millads’ plakat støtter du børneafdelingen på Aalborg sygehus med 299.- 

Titlen på billedet hedder “Glæden ved at fordybe sig i farver.”

Plakaten er trykt i et oplæg på 25 styks og måler 50×70 cm. Samt ét helt særligt ekstra stort eksemplar, som er på auktion, du kan byde på denne ene plakat  ved at klikke her:  

 

MILLAM

Milliam er 5 år og den mellemste. Han går i børnehave og elsker at udfordre sig selv motorisk alle steder han kan komme til.

Vi er utrolig glade for Milliam bidrag i form af han flotte tegning, som han har tegnet for at hjælpe sin bror Millads og børn i lignende situationer – det kalder vi søskende kærlighed!

Når du køber Milliams plakat støtter du børneafdelingen på Aalborg sygehus med 299.- 

Titlen på billedet hedder “Glade farver.”

Plakaten er trykt i et oplæg på 25 styks og måler 50×70 cm. Samt ét helt særligt ekstra stort eksemplar, som er på auktion, du kan byde på denne ene plakat ved at klikke her:  

 

MASON

Mason er den ældste af brødrene, han er 7 år og går i 1. Klasse. Han elsker at spille roblox med hans venner og fredagshygge i sofaen.

Mason har valgt at tegne hans familie og deres hus, da det er dem der betyder noget for ham og fordi deres hus er hans base, hvor han finder ro og hvor der er hjerterum og plads til familieliv.

Når du køber Masons plakat støtter du børneafdelingen på Aalborg sygehus med 299.- 

 

Titlen på billedet hedder “Fordi min familie gør mig glad.”

Plakaten er trykt i et oplag på 25 styks samt ét helt særligt ekstra stort eksemplar, som er på auktion, du kan byde på denne ene plakat ved at klikke her:  

 

Svært ved at vælge mellem Make a smile plakaterne?

Vi kunne simpelthen ikke finde ud af hvilken en af plakaterne vi bedst kunne lide, derfor har vi lavet et sammendrag af alle brødrenes tegninger på én plakat.

Denne plakat syntes vi repræsentere noget helt særligt, nemlig familie, kærlighed og sammenhold og det er præcis det indtryk vi fik af familien. Vi er så beæret over at de midt i alt hvad de går gennem både op og nedture, vælger at bruge overskud som de ikke burde have på at hjælpe andre! I er noget helt særligt alle sammen. 

Desværre er familien ikke alene om at stå i en svær situation, det er der desværre mange som oplever og det er det der har motiveret os til lave denne kampagne. Vi håber I alle vil støtte og dele budskabet, så vi måske har mulighed for at lave sådan et tiltag igen!

Du støtter børneafdelingen i Aalborg med 299kr. ved køb af denne plakat.

 

Titlen på billedet hedder “Broderskab – kærlighed – familie.”

 

Plakaten er trykt i et oplag på 25 styks samt ét helt særligt ekstra stort eksemplar, som er på auktion, du kan byde på denne ene plakat ved at klikke her: