Om desaGraf

desaGraf er en plakat webshop, vores vision er at levere kvalitets plakater til jer, hvor pris, kvalitet og design går op i en højere enhed. Vi designer og producere selv vores plakater. Vi holder til i Aalborg, men er ikke en fysisk butik, men er nogen gange at finde på messer rundt om i landet. Vi forsøger altid at have et bredt udvalg af plakater og holder os opdateret på hvad der er moderne netop nu, desuden specialfremstiller vi også plakater, hvis det design som du finder ikke er helt som du ønsker.

Vi passer på miljøet hos desaGraf

desaGraf gør vi hvad vi kan for at passe på miljøet. Vores maskiner bruger minimale mængder blæk og vi bruger kun original Canon blæk som er godkendt. Der udover forsøger vi at undgå papirspild, det gør vi ved at udnytte al pladsen på papiret. Vi masseproducere ikke vores produkter hvilket vil sige at vi ikke har så stort varelager og producere løbende som du køber vores plakater. Vores emballage er kvalitets rør, som er udført i genbrugsmateriale, men hvor sikkerheden stadig er i top, så vi sikre at din plakat når sikkert frem.

Manden bag desaGraf:

Om desaGraf

Om desaGraf Mit navn er Patrick Kudsk og jeg er en mand på 24 år og bor i Aalborg, hvor jeg også driver min webshop fra.

I slutningen af 2017 startede jeg desaGraf med henblik på at levere unikke plakater til jer.

Hos desaGraf både designer og fremstiller vi vores produkter. Jeg har en baggrund som webudvikler og grafiker. Jeg har tidligere mest lavet så vel grafiske som web løsninger til erhverv, men forsøger at udleve min kreative side igennem desaGraf. Ideerne bag mine designs finder jeg på i min hverdag, over en øl med vennerne og igennem min interesse for design og arkitektur. Min stil er meget bred, men har ofte nogle grafiske elementer i sig.

 

Udover at drive desaGraf er jeg i gang med at videreuddanne mig indenfor Innovation.

Hos desaGraf kan vi derfor også tilbyde en lang række andre ting end plakater, er der interesse for at se noget af mit tidligere arbejde, kan du se mit portfolio Her.

 

 

Om desaGraf

Om desaGraf

 

Om desaGraf