Realisme Plakater

Plakater i et realistisk design er noget vi for alvor har fået vores øjne op for hos desaGraf. Det kan være prikken over i’et at bringe et realistisk natur billede ind i en moderne indretning. Vi har et samarbejde med en utrolig dygtig rejseblogger som levere mange af billederne til vores realistiske plakater fra hendes rejser rundt i Verden. Vi glæder os altid til at få adgang til hendes kamera!

Viser 1–24 af 104 resultater

 

Realisme

Her på siden kan du se vores realisme plakater. Hos desaGraf syntes vi at en realistisk plakat kan være et super fedt alternetiv til et old school maleri eller litografi. Vi kæler ekstra meget om vores realisme plakater, hvilket vil sige at vi bruger noget af det fineste fotopapir på marked, som virkelig gør en forskel på det færdige resultat når vi snakker foto.

Ramme til din plakat?

Skal din plakat komme ekstra meget til sin ret, så køb en af vores flotte alternetiver til rammer her  

På desaGraf shoppen sælger vi desværre ikke rammer, da chancen for at denne går i stykker i fragetn er for høj! Vi har et lille udvalg af rammer, hvis du selv afhenter dine produkter.

Vi har istedet fundet nogle lækre alternetiver til rammer, som du kan købe på shoppen og få samme oplevelse som ved køb af en rammme.

Skulle du alligevel ønske en rigtig ramme , så bruger vi hos desaGraf de mest brugte plakat formater, så det skulle være nemt at finde den helt rigtige ramme alligevel!

Vi har flere slags designs, så der gerne skulle være lidt for en hver smag om du er til stærke farver eller det mere afdæmpet udtryk. Hver indretning er unik, så find din egen unikke plakat hos desaGraf.

Har du kigget på vores andre kategorier? Nogle gange er det helt rigtige noget andet end man går og tror. Hos desaGraf forhandler vi mange stilarter, så måske gemmer den rigtige plakat sig et sted!

Vil du gøre din plakat ekstra unik? Så tilbyder vi også at lave specialdesigns. du kan læse mere om specialdesigns hvis du går til specialdesigns i menuen. Så finder vi en helt unik løsning om du så er til realisme eller noget mere grafisk eller noget helt 3. Måske er det helt rigtige design der, men farven ikke lige passer til sofapuderne derhjemme, så ændre vi gerne farven mod et lille gebyr for det ekstra arbejde.

Vi håber at vi har den helt rigtige realisme plakat til dig.