Serier

Les is more – eller hvad? Vi har en del temaer, altså serier hvor der er en slående lighed eller sammenhæng og disse syntes vi selv går rigtig godt sammen – måske man kunne mixe dem i forskeldige størrelser, det syntes vi er super sejt!

Kunne du tænke dig inspiration til hvordan du kan sammensætte vores plakater eller få tips og tricks til hvordan man på fede og utraditionelle måder kan bruge plakater i indretningen, så kig på vores blog.

Rammer til din plakater fra vores serier?

Skal din plakat komme ekstra meget til sin ret, så køb en af vores flotte rammer til dit design her

Skulle den helt rigtige ramme ikke være der, så bruger vi hos desaGraf de mest brugte plakat formater, så det skulle være nemt at finde den helt rigtige ramme alligevel!

Vi har flere slags designs, så der gerne skulle være lidt for en hver smag om du er til stærke farver eller det mere afdæmpet udtryk. Hver indretning er unik, så find din egen unikke plakat måske en i blandt vores serier?

Har du kigget på vores andre kategorier? Nogle gange er det helt rigtige noget andet end man går og tror. Hos desaGraf forhandler vi mange stilarter, så måske gemmer den rigtige plakat sig et sted!

Vil du gøre din plakat ekstra unik? Så tilbyder vi også at lave specialdesigns. du kan læse mere om specialdesigns hvis du går til specialdesigns i menuen. Så finder vi en helt unik løsning om du så er til realisme eller noget mere grafisk eller noget helt 3. Måske er det helt rigtige design der, men farven ikke lige passer til sofapuderne derhjemme, så ændre vi gerne farven mod et lille gebyr for det ekstra arbejde.

Vi håber at vi har den helt rigtige plakat til dig – måske var den blandt vores serier?