Vores plakater

Alle vores plakater er af ekstra høj kvalitet og trykt på den mest miljøvenlige måde mulig, men uden at det går udover kvaliteten af produktet. Vi trykker ikke kun på en slags papir, men har flere typer, alt efter det visuelle udtryk på plakaten, så hver plakat får den type papir, hvor plakaten kommer mest til sin ret.

Vi har mulighed for at lave nogle ret store plakater, så vil du gerne have en der er større end de standart størrelser vi laver vores designs i, så skriv eller ring for et tilbud. 🙂

Ramme til din plakat?

Skal din plakat komme ekstra meget til sin ret, så køb en af vores flotte rammer til dit design her

Skulle den helt rigtige ramme ikke være der, så bruger vi hos desaGraf de mest brugte plakat formater, så det skulle være nemt at finde den helt rigtige ramme alligevel!

Vi har flere slags designs, så der gerne skulle være lidt for en hver smag om du er til stærke farver eller det mere afdæmpet udtryk. Hver indretning er unik, så find din egen unikke plakat hos desaGraf.

Har du kigget på vores andre kategorier? Nogle gange er det helt rigtige noget andet end man går og tror. Hos desaGraf forhandler vi mange stilarter, så måske gemmer den rigtige plakat sig et sted!

Vil du gøre din plakat ekstra unik? Så tilbyder vi også at lave specialdesigns. du kan læse mere om specialdesigns hvis du går til specialdesigns i menuen. Så finder vi en helt unik løsning om du så er til realisme eller noget mere grafisk eller noget helt 3. Måske er det helt rigtige design der, men farven ikke lige passer til sofapuderne derhjemme, så ændre vi gerne farven mod et lille gebyr for det ekstra arbejde.

Vi håber at vi har den helt rigtige plakat til dig.